Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Цвети от Сървайвър 2 – звезда на Форум Българска мода

28.07.2008


Цвети от Сървайвър 2 – звезда на Форум Българска мода

Топмоделът на Евромоделс и тв водеща Цвети Разложка, нашумяла с участието си в шоуто "Сървайвър 2", стана любимка на дизайнерите по време на Форум българска мода, организиран от Наталия Гуркова и Бисерка Хънкова в амфитеатъра на Свети Влас.

"Разпределени сме на групи и излизахме през едно дефиле. Но по време на репетициите и дизайнерите, които не бяха определени за моята група, ме помолиха да дефилирам с тоателите им", разказа Цвети, която закри като звезда повечето ревюта на форума.

Дългокраката хубавица дефилира и в дубъл версията на модното събитие, която се проведе пред Планет клуб на лускозното пристанище Марина Диневи. Любимка на дизайнерите стана и Мис Евромодел 2007 Елена Маркова, която бе обявена за манекенката с най-дълги крака и с визия на световен топмодел.

На морския форум с най-силни аплодисменти бяха посрещнати колекциите на модните къщи Миро, Романтика, Хелена Колекшън и новите творения на дизайнера Цено Вутов. "Колекцията ни е вдъхновена от сериала "Сексът и градът". Може би публиката е забелязала, че моделите ни доста напомнят на тоалетите, с които видяхме главните героини на финала на филма", обясниха дизайнерките от Миро.

Тяхна любимка стана Елена Маркова, която закри ревютата им. Дизайнерът Цено Вутов най-неочаквано се появи на подиума като модел на колекцията си. Той дефилира в прегръдките на моделката с най-голям естествен бюст Жени Илиева.

Тя бе избрана за Лице на публиката на тазгодишния конкурс Мис Марина Диневи. Сред ВИП-гостите на форума бяха домакините Динко и Йордан Диневи заедно с половинките и децата си, собствениците на форума Иван и Сашо Чалъкови, Наталия Гуркова и годеникът й Джордж, един от най-богатите ергени Стилиян Чомаковски, който преди дни стана собственик на модна агенция ЕВРОМОДЕЛС, заедно с генералните мениджъри Патриция Кирилова и Нина Никол.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg