Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Триумф превърна Пекин и в модна столица

09.08.2008


Триумф превърна Пекин и в модна столица

Мидори Матсуо (20 г.) от Япония спечели 15 000 евро в конкурса "Triumph Inspiration Award ‘08". Тя успя да впечатли взискателното жури със специален модел бельо, наречен "Под кожата".

Като допълнение към наградата, печелившият модел ще бъде адаптиран от дизайнерите на "Триумф" и ще се продава в селектирани бутици на марката по света."Triumph Inspiration Award ‘08" е предизвикателство, което германският концерн и лидер в производството на бельо "Триумф" отправи към студенти от престижни училища по мода и дизайн в целия свят.

Те трябваше да създадат модел, състоящ се от сутиен с банел и долна част, концептуално обвързан с мотото "Женско обаяние". Момчета и момичета от 31 страни показаха талант и вдъхновение, и демонстрираха своите дизайнерски предложения по време на невероятно шоу, проведено в олимпийската столица Пекин.

Експертното жури, което оценяваше достойнствата на моделите, участващи в конкурса, включваше холандското дизайнерско дуо Виктор и Ролф, датския супермодел Хелена Кристенсен, германската топфотографка Елен вон Унверт, китайският топмодел и актриса Лу Ян и Ян Розенберг от "Триумф".

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg