Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Избраха Мис "Св.Св. Константин и Елена 2008"

21.08.2008


Избраха Мис "Св.Св. Константин и Елена 2008"

Мис "Св. Св. Константин и Елена 2008" е 24-годишната Таня Радева от Варна. Тя спечели титлата и короната в оспорвания конкурс, който се проведе в събота на басейна на хотел и SPA "Азалия" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Тъмнокосата красавица се е дипломирала тази година в университета в Гренобъл, Франция, където е завършила хотелиерство и ресторантьорство.

Хубавицата поддържа перфектната си форма с волейбол и плуване и все още не е срещнала любовта на живота си. Първа подгласничка стана Полина Ангелова, на 19 години, втора - 14-годишната Емилия Митева. Претендентките дефилираха в три тура. В първия представиха спортно - елегантните облекла на "Бобо Зандър", във втория страстите нагорещиха банските костюми на "Делфина".

В кулминацията на вечерта участничките сияеха в уникалните тоалети на Astella Atelier с дизайнер Аля Милушева. Фееричните рокли на houte coiture марката в най-актуалните за сезона цветове - ефектна лила, бледо розово, златисто кафяво и една романтична изненада за най-стилните - невероятния плат на "Унгаро", изтъкан от сребристи и златни нишки, донесоха свеж полъх на младост, ефирност и дръзка красота.

Водеща на събитието беше популярното лице от предаването на бТВ "Огледала" Радост Драганова, която блестеше по-ослепително и от участничките, облечена в зашеметяващ тоалет на Astella, в който се чувстваше като модерна принцеса. Музикалните идоли Шанел и Пламена очароваха над 200-та гости с вокалното си майсторство

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg