Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Лейди България има шанс да пробие в Холивуд

09.09.2008


Лейди България има шанс да пробие в Холивуд

Участничка в големия конкурс на организацията Galaxy international беше удостоена с роля в супер продукция на Холивуд, чието име все още се пази в тайна. Красавицата Таня Циаосис, която е "Мисис САЩ"за 2008 година, е забелязана по време на кастингите за участие в конкурса "Мисис Галакси" от холивудски продуценти и директно получи предложение за роля в продукцията.

Нейната успешна история може да се сбъдне и за българката, която спечели предстоящия конкурс "Лейди България", организиран от националния директор на конкурсите "Мисис Галакси", "Мисис Земя" и "Лейди Свят" у нас Теодора Колчева. Възможности за бляскава звездна реализация очакват и всички останали, които ще се включат в новия конкурс "Лейди България", който ще организира Теодора Колчева в България.

Българският вариант на конкурсите за "MS" - успели дами около 30-те с добра кариера, успешен личен живот, перфектна визия и... щастливо необвързани - ще даде възможност и на всички дами, които живеят с половинката си на семейни начала, без да имат подписан брак, да изявят себе си в достойната надпревара.

Конкурсът е част от тазгодишният форум "Mrs. Bulgaria", победителките от който ще получат директни права за участие в световните конкурси Mrs. Galaxy и Mrs. Earth. Всички дами, които имат желание да се включат в конкурсите "Лейди България" и "Mrs. Bulgaria", могат да подава свои снимки, кратка автобиография и лични данни, както и контакт за обратна връзка на e-mail mrs_bulgaria@dir.bg до 15 октомври 2008г.

Националната директорка за България Теодора Колчева отсега мисли как перфектно да спази условията, поставени от световните централи. "У нас хората смятат, че най-лесно е да се организира конкурс за красота" - казва тя. "Световните централи обаче поставят много условия, които трябва да се спазват категорично, за да бъдат нещата наистина на ниво" - споделя директорката, която в момента води преговори за визитата на "Лейди Галакси 2008" Лаура Бухман в България.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg