Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Да подкрепим Юлия Юревич на Мис Свят

27.11.2008


Да подкрепим Юлия Юревич на Мис Свят

За първи път на сайта на престижния конкурс за красота "Мис Свят" - missworld.com, всеки може да подкрепи една от претендентките за короната, научи от организаторите агенция "Визаж". Спечелилата най-много гласове красавица получава титлата "Мис Избор", който я "изстрелва" на финалния кръг на конкурса.

Така директно може да помогнем за класирането на "Мис България" Юлия Юревич на финала. За целта просто трябва да се регистрирате на сайта и да дадете максимума от точки (10) за Юлия. За доброто си представяне тя отнесе в Йоханесбург 13 официални рокли, част от които на Astella Atelier, подготви песен, народен танц и етюд, които ще запази в тайна до деня на конкурса.

Междувременно, организаторите не оставят 112-те участнички да скучаят. Освен обичайните подготовка и тренировки, красивите момичета се наслаждават на вечери под открито небе и откриват очарованието на дивата природа в истинско африканско сафари.

"Мис Свят" е оригиналният и най-популярен световен конкурс за красота, който ежегодно събира най-красивите девойки на планетата, които се състезават за престижната титла пред на очите на над един милиард телевизионни зрители по света. Всички претендентки, освен красота, трябва да демонстрират блясък, достойнство и интелигентност. Тази година конкурсът ще се състои на 13 декември в Йоханесбург.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg