Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

а'smove засне новия си каталог в Париж

07.07.2008


а'smove засне новия си каталог в Париж

Кой от нас не си е мечтал да посети Париж? Притегателната сила на този неповторим град въздейства и на екипа на a'smove, който засне колекцията си за следващия сезон на фона на най-романтичния град на света.

Чаровното присъствие на Яна и Жана предизвика интереса на парижани и туристи, дошли да се насладят на изяществото и изискаността на Париж.

За снимките бяха избрани кътчета от бохемския квартал "Монмартър", прочут с красивата си архитектура и с това, че там открай време се събират артистите.

"Фотосесията на a'smove определено нямаше за цел да акцентира на забележителностите на този безспорно омагьосващ град, а да покаже просторните многоцветни пейзажи, малките кокетни кафенета и магическите светлини на нощен Париж", споделиха от екипа.

Адреналинките застанаха пред обектива на фотографа Младен Миланов, а за прическите и грима им се погрижи стилистката Силвия Владимирова.

Заедно с тях в кадър влезе и Елица Георгиева, която наскоро беше избрана за лице на a'smove от конкурса, обявен на интернет страницата на марката. Тя получи възможността да се почувства като топ модел и да замине за Париж, където заедно със звездния екип на a's се включи в заснемането на професионалната фотосесия. fashion.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg