Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Най-безвкусните модни тоалети на 2008

21.12.2008


Най-безвкусните модни тоалети на 2008

Своеобразната антикласация на сп. "Тайм" за най-безвкусно облечените знаменитости през 2008 г. оглави Ана Уинтур, най-влиятелната жена в света на модата, главна редакторка на сп. "Вог Америка", съобщи в. "Дейли мейл". Нейната сребриста футуристична рокля от Карл Лагерфелд е призната от модните критици за най-ужасната през годината.

Петдесет и девет годишната Уинтур се появи с този тоалет на официално мероприятие през май тази година. На второ място е певицата Джанет Джексън, облякла на концерт прилепнал плътно по тялото златист комбинезон. На трето място е поставен дизайнерът Кристиан Сириано, който е носил златна риза на премиерата на филма "Сексът и градът".

Следват актрисите Гуинет Полтроу, Кейт Босуърт и Кейти Холмс, а също певицата Бионсе. Почетното десето място в антикласацията е отредено на Мадона, която преди месец се появи със зелена рокля от Луи Вюитон.

За най-безвкусно облечена звезда през 2007 г. бе обявена актрисата Ева Грийн, едно от ммомичетата на Бонд. Интересен е фактът, че Бионсе и Кейти Холмс, които модните гурута миналата година сочеха като пример за подражание, тази година са обект на много упреци. Всички класирани личности в класацията на сп."Тайм" може да разгледате на страницата на в."Дейли мейл" тук.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg