Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Топ Модел на месец май - Габриела Костова

08.05.2009


Топ Модел на месец май - Габриела Костова

Име: Габриела Костова

Години: 16

TopModel: От кога се занимаваш с мода?

Габи: Занимавам се с мода от скоро,малко повече от година.

TopModel: Защо си в TopModel.bg?

Габи: Чух от приятели за сайта и реших да се регистрирам, мисля, че това е една прекрасна възможност за осъществяване на контакти между всички в сферата на модата. Също така сайтът предоставя възможност за намиране на работа и реализация. В последствие предположенията ми намериха своето покритие, запознах се с доста интересни хора и определено имам полза от познанствата си с тях.

TopModel: С кого си снимала досега?

Габи: Снимала съм с Момчил Христов, Мони Францес, Ивомир Пешев, Данаил Щърбанов, Елена Спасова, Павел Баджаков и АV studio.

TopModel: Мнението ти за модата в България?

Габи: Колкото и да не ми се иска да го казвам модата в България тепърва има много да учи.. Парите, които получаваме тук и това, което взимат моделите в чужбина... Нима работата на моделите в Япония е по-различна от тази на тукашните? Едва ли. Опитвам се да си обясня цялото положение с това, че България като цяло не е от най-развитите страни и би трябвало да е нормално за страна с ниво като нашето. Няма да се задълбочавам в тази тема, мисля че бях доста песимистична и трябва да кажа и някоя хубава дума за модата в България. И все пак ако човек има амбиции и свободно време може да стигне далече. Определено модният бизнес отваря много врати и всичко е въпрос на това да попаднеш в точното време на точното място.

TopModel: Мнението ти за модните агенции в България?

Габи: Ами....агенции има много, но работещи агенции-малко. Радвам се, че аз попаднах в една от най-добрите в България, която ми осигурява реализация.

TopModel: Има ли някакви препоръки, които да дадеш на читателите на ТопМодел?

Габи: Продължавайте да преследвате целите си!

TopModel: Има ли някаки специални грижи, които полагаш за формата си?

Габи: Като се замисля, полагам доста грижи и всички от естетическа гледна точка. Тичам всяка събота и всеки ден карам велоергометъра вкъщи. Направих и някои промени в храненето си, но определено така ми е по-добре.

TopModel: Кога един модел се превръща в модел?

Габи: Първо моделът трябва да съчетава в себе си много качества. В последно време попаднах на нещо като тенденция-всеки направил си някоя друга професионална снимка да се нарича модел! За мен самата, истински модел е човек, който постоянно се занимава с мода и непременно печели пари от тази работа.

TopModel: Има ли морал в модата?

Габи: Думата морал е малко неясна поне за мен, щом трябва да я свързвам с мода.

TopModel: Какво мислиш за красотата на българката, мит или истина?

Габи: Мисля,че българките са изключително красиви жени. Няма място за съмнение, имайки предвид, че за красотата й се говори по цял свят.

снимката на Габи е правена от ©2009 Павел Баджаков © topmodel 2009

Вижте целия профил на Габи

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg