Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини от Topmodel.bg  »  Преглед

Вече е факт появата на TopModel.bg

27.05.2008


Вече е факт появата на TopModel.bg

Вече е факт появата на една творба, ако бихме могли така да я наречем. Ставате свидетели на първият по рода си като визия и функционалност сайт в българското модно интернет пространство, който по наше мнение, вдига високо летвата както в сферата на дизайна на сайтове от този тип, така и в сферата на услугите, засягащи широкото понятие МОДА. Имаме невероятното удоволствие да представим на вашето внимание сайта

www.TopModel.bg

Замислен като една пресечна точка на целия моден браш в България където всеки един човек, който е свързан по някакъв начин с него, ще може да намери това, което търси от бизнес партньори, рекламни лица или фотографи, до нови продукти и каталози.  Сайтът ще предлага изключително оригинални възможности за реклама на всякакъв вид продукти от модния бизнес, презентации на дизайнерски колекции, до ревюта, модни шоа и други.

Но нека го представя с няколко думи.
Сайтът е разделен на няколко основни категории:

Модели

Фотографи

Модни Къщи

Агенции

Бранш

 

Със създаването на TopModel.bg  ние даваме в ръцете на всички професионални или начинаещи модели, фотографи, агенции, дизайнери, модни къщи, гримьори или коафьори, както един силен инструмент , с който да създадат стабилната основа за развитието на своята кариера, така и поле за изява на тези, които имат интерес към тематиката,която засяга обширното понятие МОДА.

С регистрацията си в сайта всеки модел ще може да създаде свой професионален електронен буук със снимки; да покаже своите предпочитания към търсения от него вид работа и да въведе най-важните данни за себе си. Така моделът ще има професионална уеб страница, с която ще може лесно и бързо да представя себе си пред агенциите, кастинг-мениджърите и буукерите. Всеки модел ще може да качи до 6 професионални снимки, за да представи себе си.

Разбира се, не сме пропуснали и начинаещите модели, които нямат професионални снимки. За тях е предвидена възможността за качване на така наречените полароидни проби за презентиране пред фотографи, агенции и др.
Също така в нашия сайт сме предвидили много лесни за използване инструменти за насрочване на TFP (Time For Print) с някой от фотографите, които са регистрирани в сайта. Също така моделът ще може да получава обратни покани за TFP срещи от фотографи.
Предвидени са насрочвания на кастинги за различни големи марки, кастинги за телевизионни реклами и други мероприятия, които ще дадат възможност на всеки модел да кандидатства и стане известен TopModel в България.
TopModel ще даде възможност на всички фотографи да се регистрират в сайта и да представят работата си пред колеги, бъдещи клиенти и модели. Политиката на сайта позволява публикуването на информация за контакти с всеки фотограф, което автоматично превръща профила на фотографа в негова лична страница, която може да дава и изпраща на своите бъдещи клиенти или модели, с които работи.
Всеки фотограф ще може да си назначава TFP с даден модел като изпраща минифолио от 5 снимки, с което се представя пред модела. Така моделът от своя страна ще може много бързо да прецени дали да приеме предложението или да го отхвърли, съдейки по предишната работа на фотографа.
По абсолютно същия начин всеки фотограф ще може да получава предложения от срана на модела за TFP, като получава в кутията си минифолио от 5 снимки, с помощта на което може бързо да прецени дали моделът попада в неговите критерии и дали ще има желание да работят заедно.
Една от най-полезните, според нас функции, е възможността за създаването на мрежа от всеки фотограф, чрез която той ще може да покаже моделите, с които работи. Съответно моделите ще могат да представят фотографите, с които са работили.
Към всеки профил има възможност да се добавят рецензии и коментари. Така всеки фотограф ще може да даде оценка за работата си с даден модел и обратното. Там ще е мястото за публично споделяне на съвместната работа между модели и фотографи.

Не на последно място сме отдали голямо значение на модерния и новаторски дизайн, съчетан с лесна, интиутивна навигация, която превръща TopModel.bg в сайт, който от първия ден на съществуването си предявява претенция за водещ фактор в модния бизнес в България.

Сайтът стартира на 27.05.2008, когато регистрацията за всички, в началото, ще е възможна и напълно безплатна.

Надяваме се новият ни продукт да се приеме добре сред широката публика и да заеме своето достойно място в света на модния бизнес в България

С най-добри пожелания:

Екипът на TopModel.bg

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg