Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

МИС ВАРНА

10.08.2009


МИС ВАРНА

Мис Варна е най-престижният конкурс за красота в региона с над 10-годишна активна история. Традиция е спечелилото момиче да представи града на националния конкурс “МИС БЪЛГАРИЯ”. През годините за “МИС ВАРНА” са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

През 2005 г. за първи път конкурсът бе организиран от Агенция VIP Fashion Group. С това бе положена основата на една традиция и стремеж – всяка година събитието да надминава по грандиозност предходното.

Конкурсът е регионален с участнички, които се подбират чрез предварителeн кастинг в град Варна. Представително жури, съставено от модни специалисти, известни личности от света на шоу-бизнеса, културни дейци и общественици избират вече четири поредни години победителките в МИС ВАРНА:

  • 2005г.- Снежанка Касабова
  • 2006г. - Магдалена Томова
  • 2007г. - Ива Атанасова
  • 2008г. – Ирена Иванова

Кастинга за МИС ВАРНА`2009

Кастинга за МИС ВАРНА`2009 ще се състои на 10 август - понеделник от 16.00 часа във Лятната градина на Бистро ”АРОМАТ” /бившия VIP Fashion club/, който се намира на ул.”Драгоман”№4.

Екипът на Агенция VIP Fashion Group търси нови и непознати лица. На кастинга могат да се явят момичета на възраст от 15 до 24 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки с високи токчета.

повече информация за кастинга >>

МИС ВАРНА`2009

Tази година конкурса МИС ВАРНА`2009 ще се състои по традиция в Гранд Хотел Варна на 27 август. Момичетата, които ще участват в надпреварата за титлата ще бъдат настанени в Гранд хотел Варна за една седмица. През този период програмата им ще включва ежедневни репетиции, фитнес, разходки из забележителностите на Варна, благотворителност и традиционната ВЕЧЕР НА ТАЛАНТИТЕ. За втора поредна година водещ на шоуто ще бъде Мистър „Стани богат” – Ники Кънчев.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също ще бъдат специално изработени за участничките в него.

Зрителите и гостите на МИС ВАРНА`2009 ще се насладят на уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самият басейн, а собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават - въпреки кризата МИС ВАРНА`2009, отново успешно да конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.

© topmodel.bg / Фотоси: Хр. Димитров и Б. Ченков

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg