Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Ermenegildo Zegna e най-предпочитаната марка от богатите американци

11.07.2008


Ermenegildo Zegna e най-предпочитаната марка от богатите американци

Италианската марка за мъжка мода Ermenegildo Zegna (Ерменеджилдо Дзеня) е най-предпочитаната от американските мъже с високи доходи. Следват я Armani и Brioni. Това показва проучване на Luxury Institute di New York.

Анкетата е обхванала 803 милионери със среден годишен доход над 350 000 долара и с имущество от над 3,6 милиона долара. "Проучването показва, че не е необходимо една марка да бъде изключително скъпа, за да привлече интереса на потребителите от висшата класа.

Не става въпрос и само за креативност в случая. Много е важно отношението, което се установява с потребителите. Много често дизайнерите на мъжка мода работят в "празно пространство" и не могат да разберат добре оценките на потребителите си", коментира Милтън Предоза, главен изпълнителен директор на Luxury Institute.

Производителите на мъжка мода в Италия миналата година реализираха оборот от 8,6 милиарда евро, което е увеличение от 6 %, в сравнение с предходната година. Основна причина за добрите резултати е скокът от 6,8 % в износа. Рекорден износ на италианска мъжка мода е бил отбелязан в Русия (+37,3%), а също в Китай и Хонконг (+20 %). В Италия пък се наблюдава стагнация в купуването на мъжка мода.prontosofia.com

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg