Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Моделите на VIP Fashion Group бяха специални гости на парти в пиано-бар „Буковски”

07.10.2009


Моделите на VIP Fashion Group бяха   специални гости на парти в пиано-бар „Буковски”

Едни от най-титулованите манекенки на Агенция VIP Fashion Group бяха специални гости на фешън парти в новооткрития пиано-бар „Буковски”. Идеята на Мира Матеева беше да покаже на аудиторията, че нейните момичета са не само красиви, но и много талантливи.

Началото на събитието беше поставено с изискано ревю, в което беше представена най-новата дизайнерска колекция на Арт студио «А`женс», както и спортно-елегантните облекла на бутик Дрес Код.

В дефилето взеха участие - носителката на титлата МИС ВАРНА`2009 – Алиса Ганева и Снежи Касабова – МИС ВАРНА`2005, която освен като модел се изяви и като водеща на събитието.

След кратка пауза красавиците заеха своето място около рояла и влязоха в своето ново амплоа на истински звезди. С невероятния си певчески талант блеснаха – Аблена Истаткова /МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА`2009/, любимката на медиите – Вирджиния Мутафчиева /МИС МЕДИЯ ВАРНА`2009/, както и Жаклина Братанова, едно от новите открития на Агенцията.

Под акомпанимента на бившият фронтмен на "Момчешки свят" Груди Нейков-Джери момичетата взривиха аудиторията със своите невероятни изпълнения и получиха заслужени аплодисменти. Сред гостите в пиано-бар «Буковски» се открояваха – Диян Христов, бизнес дамата Фани Колева, както и собственици на елитни софийски клубове.

С това събитие екипът на Мира Матеева, постави началото на поредица от клубни фешън партита в морската столица.

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg