Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Фестивал на МОДАТА и КРАСОТАТА - Варна`2010

18.05.2010


Фестивал на МОДАТА и КРАСОТАТА - Варна`2010

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e най-значимото модно събитие в град Варна, което дава възможност на различни модни марки да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория.

Амбицията на организаторите от Агенция VIP Fashion Group е да превърнат в традиция този празник на модата и красотата и да подаряват на VIP обществото във Варна една изискана вечер, изпълнена със стил и класа.

Фестивалът се провежда два пъти в годината – Пролетно/лятно и Есенно/Зимно издание. Първото издание за тази година ще се състои на 22 май от 20 часа в Гранд Хотел Варна. То ще бъде повод за официалното откриване на модния летен сезон в Морската ни столица и на него ще бъдат специално поканени около 300 души – представители на политическия, бизнес и светски елит от цяла България.

Специално за събитието във фоайето на Гранд Хотел Варна, ще бъде изградена внушителна сцена, около която ще бъдат разположени масите за гостите. Те ще имат възможността да опитат от уникалните кулинарни изкушения и марков алкохол, любезно осигурени от домакините и партньорите на събитието – Гранд Хотел Варна, кафе Di`Angello, Винарска изба Варна, PEPSI и др.

В програмата на вечерта ще бъдат представени последните модни колекции за сезон пролет-лято 2010 на световно известната спортна марка PUMA, фантазии от бельо на TRUIMPH, най-новата линия бански костюми на NICOLE OLIVIER, мъжка мода от PIERLUCCI, DRESS CODE, митра ДАР, SWAROVSKI, обувки и аксесоари от PRETTY FIT, дизайнерската колекция на бутик АЗАЛИЯ, кожени палта от KAZAN FURST, индийска етноколекция от GANG, както и уникална колекция булчински рокли на немската марка NINA BRAUTMODEN.

Началото на ревюто ще бъде поставено с най-актуалното в детската мода, представяно от верига магазини CARNIVAL KIDS. В него ще се включат най-малките модели на Агенция VIP Fashion Group на възраст между 2 и 12 години, които са завършили успешно курса за деца модели към Агенцията. Кулминацията на модния спектакъл ще бъде ексклузивното за България представяне на световноизвестните марки - JLO на JENNIFER LOPEZ, DEREON на BEYONCE и BABY PHAT на KIMORA LEE SIMMONS. Колекциите ще пристигнат във Варна специално, за да бъдат представени на Фестивала на Модата и Красотата. Ще бъдат показани актуалните тенденции в козметиката и грима, представени от Mascara и Lumene, както и уникална по рода си коафьорска демонстрация на топкоафьорите от салони Nushi.

Непосредствено до сцената ще бъде изградено импровизирано дизайнерско студио декорирано с нестандартни аксесоари, където моделите ще позират пред фотообектива на фотографа Боби Решовски.

Водещ на събитието ще бъде актьора Симеон Лютаков, а професионалистите от балет АРТ ДЕНС ще направят поредното пътешествие във времето. Артистичния етюд ще представи жените обявени за модни икони през различните епохи, като се започне от Клеопатра и се стигне до Лейди ГаГа. В своеобразния полет през вековете ще се включат и топкоафьорите от салони Nushi, както и екипът на гримьорката Кристина Славова.

Фестивалът на Модата и Красотата по традиция ще бъде с благотворителна кауза. Този път организаторите от Агенция VIP Fashion Group са предвидили благотворителна томбола с много подаръци за печелившите, осигурени от модните марки и партньорите на събитието. Всички приходи от нея ще бъдат предоставени за лечението на 4-годишната Михаела от Варна, която страда от тежка форма на детска церебрална парализа.

Официални медийни партньори на Фестивала ще бъдат телевизия Черно море, TV предаванията "All Inclusive" и „Fitness Mania”, вестник „Народно дело” и вестник „Черно море”, както и електронните сайтове – www.topmodel.bg, www.fashion.bg, www.moreto.net, www.krasivi.bg .

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg