Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мадлен Стоянова спечели титлата Мис Бургас 2010.

20.12.2010


Мадлен Стоянова спечели титлата Мис Бургас 2010.

Снимка: Имидж Едвъртайзинг

Тя изпревари други 14 претендентки за титлата и получи короната, която освен множеството награди, ще и донесе и едногодишен договор за работа в "TNT models menegment" – Милано, водеща мениджърска компания за модели в Италия.Нейни подгласнички, заели второто и третото място в конкурса, са съответно Яна Неделчева и Ваня Генова.

След повече от 10-годишно прекъсване конкурсът за красота "Мис Бургас 2010" се случи отново. Инициативата да възстанови мястото на Бургас в модната карта на Европа е на модна агенция "G.I.D. Models" с управител Галина Димитрова, успяла да осъществи начинанието с помощта на Гранд хотел "Приморец". Петзвездният гранд предостави цялата си база за подготовка на участничките в надпреварата.

В продължение на три дни 15-те момичета, допуснати до финала, бяха в хотела, за да изучат хореографията на събитието, да преминат през специалния под готвителен режим, разработен от специалистите - вегетарианска диета, аеробика и спортна подготовка, СПА-прицедури. Още на кастинга, проведен през ноември, стана ясно, че този конкурс е различен, разказват органозаторите. Освен строгата селекция - възраст от 15 до 25 години, височина не по-малко от 168 см, без пластични операции и пиърсинг, кастингът отсява претендентките за короната и чрез тест за интелигентност. Затова и на финалната вечер всяка от тях трябваше да отговаря на въпроси, задавани от журито или публиката.

Конкурсът се проведе в стандартните три тура. В изисканата обстановка на ресторант "Приморец" пред ентусиазирана публика участничките дефилираха в спортно-елегантни облекла, с бански костюми и с официални тоалети – най-новата колекция на варненската дизайнерка Елена Дойчева. Красавиците оценяваше компетентно жури, в чийто състав освен представители на модния бизнес, бяха включени известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев, Надежда Ламбрева, която представи Бургас в конкурса "Мис България 2009", журналисти, както и някои от спонсорите на конкурса. Награди получиха всички участнички. Конкурсът за красота "Мис Бургас 2010" има и своята благотворителна кауза. Част от средствата, събрани от продажба на покани, ще бъдат дарени на Центъра за интеграция на деца в неравностойно положение. По инициатива на организаторите с тях ще бъдат създадени специализирани кръжоци, в които децата да развиват своите способности.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg