Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Кастинга за МИС ВАРНА`2011

03.08.2011


Кастинга за МИС ВАРНА`2011

За седма поредна година Агенция VIP Fashion Group започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона МИС ВАРНА`2011, който ще се проведе на 20 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг във Fusion Club "Voyage"в MALL VARNA, бяха избрани 24 варненски красавици. Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 15 и 24 години, с височина над 170 см. Идеята на организаторката на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите. С нелеката задача да селектират най-красивите варненки се ангажираха – Мира Матеева – собственик на VIP Fashion Group, Йозеф Зидаров – официален фотограф, Дияна Янкова – хореограф на МИС ВАРНА, Дими Друмева, а така също и представители на генералния партньор на конкурса – кафе Di`Angello и златния партньор Mall Varna.

За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма - ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

По традиция и тази година ще има и и интернет гласуването на www.missvarna.com за избора на МИС ИНТЕРНЕТ - ВАРНА 2011, което ще стартира на 10 август. Официални медийни партньори на събитието са: BG радио, радио NRJ и Вероника, вестник – "Черно море", както и интернет сайтовете – www.fashion.bg, www.moreto.net, www.topmodel.bg и www.him.bg.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg