Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Новото он-лайн, еротично списание за мъже вече е факт!

14.11.2011


Новото он-лайн, еротично списание за мъже вече е факт!

Новото он-лайн, еротично списание за мъже вече е факт! Партньорите ни от Glamour & Modeling стартираха своя тестов първи брой.

Всеки месец, на 5-то число, G.Magazine ще носи радост, естетика и позитивизъм на читателите си. Изданието ще е напълно достъпно в интернет пространството.

С оглед на по-голяма функционалност, масовост, удобство и еко принадлежност, списанието е предвидено да се развива изцяло в интернет, а не на хартия.

"Имахме възможност да стартираме на хартиен носител, но заложихме на съвременен интерактивен вариант. По този начин ще можем да предложим на потребителите пълната функционалност на изданието, възможността за преглеждане на всички видеосесии на момичетата в списанието, както и куп други социални и технически функционалности. Поради тази причина стартирахме с непълно съдържание за потребителите, защото решихме да не залагаме на риска. Всичко което посочих като възможности, заедно с достъп до приложението през Iphone, Ipad и различни таблети ще бъде налично със старта на следващия ни брой, който ще е с много повече страници, сесии, видеоклипове и нови раздели... Ще има по нещо и за нежната половина от потребителите ни :)" – заяви Димитър Жеков , собственикът на Glamour & Modeling.

До старта на втория брой, екипът на G.Magazine ще бъде зает с различни технически тестове на сайта, както и доусъвършенстване, за да могат потребителите да се радват на максимална ефективност и функционалност. За сметка на чакането, читателите ще получат удвоена, дори утроена доза еротика, фотосесии и видеосесии. Разбира се освен за очите ще има много и за сърцето и душата. Ще има статии, засягащи чисто човешки и сексуални отношения, интервюта с интересни личности. И тъй-като това е все пак еротично он-лайн списание за мъже, къде без технически новини и иновации, социални и лайфстайл теми.

Залагащо на това да бъде максимално близо до своите потребители, G.Magazine ще развие специална рубрика, озаглавена "Бъди G.Girl". Това ще бъде рубриката където ще се чува гласът на народа, защото както са казали "Vox Populi,Vox Dei". В нея, бъдещите кандидатки за слава ще изпращат свои снимки, само по парфюм и сексапил, придружени с кратка визитка. Позитивният вот на читателите ще определи фаворитките, които ще се разхождат по "страниците" на изданието облечени в нищо друго, освен фантазия.

И за да са още по-близо до потребителите, от Glamour & Modeling предвиждат поредица от горещи партита, за старта на всяко издание, първото от което е предвидено за 19.11.2011 в Пловдив – градът на тепетата, културата и бохемите. За подробности четете на страниците на "TopModel".

На финала на разговора ни, Димитър Жеков допълни за списанието :

"Направихме първата крачка в тази насока, първото ни издание вече е факт, макар и само тестово. Винаги сме се стремели да дадем на своите потребители нещо по-различно, така ще бъде и този път. Оценката именно на тези потребители е важна за нас и ще се вслушаме в нея. Просто не ни съдете строго и приятни минути на страниците на G.Magazine."

Можете да разгледате цялото списание тук

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg