Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Какво хареса моделката в стария милионер?

19.07.2008


Какво хареса моделката в стария милионер?

Плейбойът на Формула 1 Флавио Бриаторе имаше цяла колекция от модели навремето, включително Наоми Кeмбъл и Хайди Клум. Последната му компаньонка не прави изключение.

58-годишният мъж се радваше на голямо внимание от страна на новата си съпруга - моделката на Wonderbra Елизабета Грегорачи по време на техния романтичен отдих на о-в Сардиния.

Мултимилионерът, чиято видимо закръглена фигура очевидно не намалява привлекателността му за жените, се появи на плажа с облечената в бикини брюнетка, след което се оттегли на луксозната си яхта.

Бриаторе се ожени за 28-годишната Грегорачи в Рим през миналия месец в базилика от 12 век недалеч от Ватикана. Преди началото на церемонията той каза, че е развълнуван, защото за него започна ново състезание за Гран при.

Сред гостите, които бяха около 300, беше и шефът на Ф-1 Бърни Екълстън заедно с директора на групата Бенетон Лучано Бенетон и италианският премиер Силвио Берлускони.

Шампионът Фернандо Алонсо застана зад волана, за да откара младоженците за приема в Кастело ди Торкрешенца на север от Рим. kafene.net

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg