Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

„Мис България 2013” мъчи претендентките с правопис

25.07.2013


Купони се вихрят в Двореца всяка вечер, а раздорите не закъсняват

Изпит по правопис е новата задача на красавиците в Двореца на „Мис България 2013”. В това, че красотата може да спаси света, но ще й е трудно да поправи граматика зрителите ще се убедят в дейли епизода, тази вечер по TV7.

Водещият Кирил Ефремов ще постави трудната мисия с правилното писане в ръцете на Пенка. От ромката с карибско тяло, която в момента се подвизава в Тъмницата и изживява втория си шанс за връщане в Двореца, зависи съдбата на конкурентките й. Как ще се справи огнената дама от Ботевград и какви ще са наказанията за грешките й, зрителите на TV7 ще видят от 22:30 часа, веднага след мача „Ботев” (Пловдив) – „Зрински” (Мостар).

Въпреки умората от ежедневните мисии и задачи, красавиците все пак намират сили за купони всяка вечер. Вече 10 дни претендентките живеят заедно, изолирани от останалия свят, и е време бурният нощен живот в Двореца да окаже влияние върху тях. В епизода тази вечер ще стане ясно коя красавица как понася алкохола и безсънието и какви са последствията върху интериора на луксозното им имение.

Краят на нощните забави на претендентките обаче се вижда, след като победителките във вчерашната мисия „Пазар” Нанси и Ваня се завърнаха с провизии едва за два дни, а трябваше да изхранят останалите за цяла седмица. Това стана повод за сълзи и препирни във вчерашния епизод на шоуто.

На фона на кавгите обаче, едно приятелство процъфтява – това между Боряна и Адриана. Двете красиви брюнетки спят в едно легло, а между тях май вече прехвърчат любовни искри.

Във вторник зрителският вот изгони Пенка от шоуто, но тя получи втори шанс и се завърна в Тъмницата с мисия. Ромката е „ментор” на двете близначки, заточени заради неспазването на регламента на „Мис България 2013” и обсъждане на номинациите. Двете русенки от самото начало таят не особено приятни чувства към Пенка, но се оказа, че ромката е успяла да създаде доста приятелства в Двореца. Кои красавици съжаляваха за излизането на Пенка от шоуто и защо им липсваше толкова, че да се разплачат гледайте тази вечер, от 22:30 часа, само по TV7.

Снимки от мисия Пазар

Miss Bulgaria 2013 Misia Pazar Miss Bulgaria 2013 Misia Pazar Miss Bulgaria 2013 Misia Pazar Miss Bulgaria 2013 Misia Pazar Miss Bulgaria 2013 Boryana, Adriana

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg