Topmodel.bg  »  Статии  »  Модни Агенции  »  Преглед

Мира Мелева,модел на агенция " Соно Моделс" спечели 23-тите награди World Super Model („Световен супермодел").

05.08.2013


Мира Мелева,модел на агенция " Соно Моделс"  спечели 23-тите награди World Super Model („Световен супермодел").
Мира Мелева,модел на агенция " Соно Моделс"  спечели 23-тите награди World Super Model („Световен супермодел"). За пръв пьт в историята на престижното съревнование короната отива при българка. Друго любопитно е, че за пръв път бляскавият финал се проведе в Китай, в гр. Тянжин.

Наградите се връчват от Световна­та модна организация, а на котешката пътека красивата българка трябваше да се бори с 40 участнички от 20 държави. Подгласнички й станаха пред­ставителките на Китай и Грузия.

Ето и няколко думи от самата Мира, за преживяното:

На 25.07 заминахме от Пекин за Тяндзин,кадето бахме отседнали в прекрасен хотел всички 41 момичета.Всеки ден посещавахме различни забележителности ,правехме снимки и снимахме визитките за конкурса.Организацията беше прекрасна.Момичетата бяха от различни държави,като имаше  представителки от всеки континент.Конкуренцията беше много  голяма и нямах големи очаквания.

Самият конкурс се състоя в четири тура Спортни облекла,fashion,бански костюми и вечерни рокли.Залата беше огромна и имаше страшно много хора.Избраха мис на всеки един континент и три места.Втора подгласничка ,първа подгласничка и победителката.

В момента, в който си чух името за победителка в конкурса имах чувството,че сърцето ми спира,не можех да повярвам ,че е истина. Бях мечтала за този момент през целия си живот,още от малко момиченце,когато за първи път гледах мис Свят си бях казала „Искам един ден и аз да бъда на мястото на тези момичета” И ето ,че мечтата ми най-накрая се сбъдна .

Искам да благодаря от все сърце на моята агентка Валя,която ме откри и повярва в мен и на моето семейство,за това че винаги са били до мен и са ме подкрепяли.

 
Титла от такъв форум определено е изненада за България. Според по­знавачи Мира привлича с подчертано нестандартна красота, има при­родно руса коса и сини очи. Висока е 177 см, с мерки 84/60/88 от Пловдив.


Тук може да разгледате снимки и видео материали от конкурса. 
http://news.xinhuanet.com/2013-08/03/c_116799097.html
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg