Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

За вас фотографи и модели.Позиционирайте се правилно в Интернет, бързо и лесно с тази услуга.

03.06.2015


За вас фотографи и модели.Позиционирайте се правилно в Интернет, бързо и лесно с тази услуга.

Като фотографи, модели, гримьори или фризьори, това да сте добре позиционирани в Интернет в от изключително голямо значение, защото автоматично означава повече работа.

Красиво представеното портфолио е основна причина клиента да предпочете един професионалист пред друг. Без значение дали сте моден или сватбен фотограф, дали сте модел или актриса, гримьор, фризиьор, винаги трябва да имате добре организирано, подредено и актуално портфолио, което да покажете, на бъдещите си клиенти. Важно е това портфолио да е винаги под ръка. Независимо къде сте, вие трябва да можете да покажете проектите, по които сте работили.

В това забързано ежедневие, в което живеем изискванията на потребителите към, професионалисти като вас, стават все повече. Вече не е достатъчно да имате уеб сайт, той трябва да е адаптивен, не е достатъчно да присъствате в социалните мрежи, там трябва да сте активни и бързи в комуникацията си с клиента.Между работата и всички останали задължения много трудно се поддръжра това темпо, за това повече от вас пренебрегват или отлагат създаването на уеб сайт, като по-голяма инвестиция и се съсредоточават само в поддръжката на Facebook страницата си.

Въпреки, че доста хора считат, че това е достатъчно, за вашите нови клиенти не е. Те искат да сте представен в красив и добре поддръжан уеб сайт, с вашето име и лого. Искат да могат да покажат на близките и приятелите си с кого работят, кои ще снима сватбата им или моделите, които са селектирали за следващата фотосесия и иска да имат достъп до тази информация навсякъде - в кафето, на път...

В тази ситуация идва на помощ една нова услуга, която мисля, че ще е полезна на много от вас.Тя ви предлага да превърне Фейсбук страницата ви в красив, модерен и адаптивен уеб сайт, които се обновява автоматично, винаги когато качите нова информация на страницата си.

Услугата се казва 30secweb ,защото можете да създадете вашия уеб сайт само за 30 секунди. Просто поставяте адреса на Фейсбук страницата и системата върши тежката работа вместо вас, като извлича всички снимки и информация, нужни за вашия нов уеб сайт, след което си избирате един от красивите дизайни, които са създадени специлано за фотографи и модели (също така идеални за гримьори и фриьори) и вече разполагате с уеб сайт.

Ето и някои от предимствата на 30secweb за всеки един:


За фотографи

  • Има доста дизайни разработени специално за вас.
  • Имате въможност да добавите бутон ЗАПИТВАНЕ, чрез който да получавате запитвания за снимки.
  • Сайта ви вече ще е адаптивен и ще бъде по-лесно откриваем в Google.
  • Сайта ви винаги ще е актуален, защото всеки път когато пуснете нова снимка, или албум от поредната фотосесия, тя ще се появява и на уеб сайта ви.
  • Знам, че при всички фотографи, момента със селектирането на снимките е много деликатен, отнема много време и доста пъти е основна пречка пред това да си направите собсвен уеб сайт. В този случай, тази работа е свършена! Вече сте селектирали снимките си, за да ги покажете във Фейсбук.

За модели

  • Галерията разполага с много дизайни разработени специално за модели.
  • Ще имате красив, модерен и адаптивен уеб сайт без да е нужно да имате каквито и да е било познания в тази сфера.
  • Сайта ви винаги ще е актуален, защото всеки път когато пуснете снимка (или нещо друго), уеб сайта ви ще се обновява автоматично.
  • Вече ще имате красиво портфолио под ръка, с вашето име, дизай и визия. Ще можете да го показвате винаги, когато се налага, не зависимо къде сте.
  • Няма друга система, която да се поддържа сама.

За Гримьори и Фризьори

  • Красиви дизайни, които ще акцентират върху работата ви.
  • Бързо и лесно ще показвате портфолиото си с вашето име и лого. Навсякъде.
  • Имате възможност да добавите допълнителни страници с информация, която не присъства във Фейсбук, като оферти и цени. Вашите условия или каквото прецените.
  • Няма да се притеснявате за това, кои от творбите си да покажете, защото вече сте ги подбрали и публикували в интернет.

има и още доста дребни глезории, като да си направите Бюлетин и да изпращате имейли на вашите клиенти и фенове, да следите детайлна статистика и т.н.

Ако ви е станало интересно, копирайте адреса на Фейсбук страницата си и вижте как ще изглежда уеб сайта ви:

Извличаме нужната ни информация, зареждаме новия ви сайт, скоро ще е готов ...

За да може да разгледате всички опиции трябва да влезнете в системата с вашия Фейсбук логин. Не се притеснявайте, напълно безопасно е, може да изтриете сайта си по всяко време, ако не желаете да го ползвате.

Можете да тествате безплатно в рамките на 14 дни, след което услугата се заплаща по 23лв/месец, ако я предлатите за цяла година, заедно с безплатен хостинг и домейн.

Всичко за услугата може да намерите на уеб сайта www.30secweb.idit.bg

Надявам се да съм помогнал с тази статия на тези от вас, които дълго отлагат създаването на уеб сайт, поради липса на бюджет, време, желание. Това е едно модерно решение, което ще ви спести време, средства, в същото време ще ви помогне да спечелите много нови клиенти. Защото в крайна сметка всичко е в Интернет, а доброто позициониране означава красив и добре поддържан уеб сайт.

 

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg