Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Лондонска хаус звезда намери син диамант на подиума на fTV в Слънчев бряг

28.07.2008


Лондонска хаус звезда намери син диамант на подиума на fTV в Слънчев бряг

Тара Макдоналд, бивша вокалистка на Ерик Клептън и Ринго Стар подлуди хилядите гости на Bedroom Beach в Слънчев бряг дошли за тазгодишното, издание на fTV Beach Party.В Bedroom Beach, мястото на грандиозното шоу, моден подиум бе издигнат на самия плаж, за да го преобрази с множество светлини и уникален декор.

Обликът на партито бе повлиян от компилацията на поп-културни икони селектирани от Ballantine's и оказали съществено влияние върху световната мода - Blues Brothers, Frank Sinatra's Blue eyes, Blue suede shoes, Blue jeans и не на последно място емблематичната синя бутилка.Живи статуи придаваха "буржоазен" сексапил още от самото влизане в заведението.

Цветната палитра не свършваше до там-диамантени татуировки, бляскав грим, нестандартни прически, отново всичко в името на F., защото партито ще придобие световна гласност с излъчването си по fTV.Модният блясък бе в ръцете на дизайнерката Аля Милушева, която представи своя интерпретация на синята тема с намигване към сватбения ритуал.

Дизайнерката представи изящна "морска" колекция, повлияна от ефирен летен бриз и плажни мечти. Екстравагантно допълнение към тоалетите на дизайнерката бяха бижутата на "Фортуна". Тюркоази, перли и корали и уникални бижута от една от най-скъпите кожи в света - тази на рибата скат допълниха лятната визия на красивите момичета от Marinеlla Model Agency.

По-сияйни от звездите в небето, те изпълниха атрактивен сватбен ритуал, който завърши с уникална заря над морето.Ексклузивно пристигналият от Лондон международен посланик на Ballantine's, Fredrik Olsson, разхвърля чаши и бутилки в уникално коктейлно шоу.Сред цялата тази суета, партито бе взривено от изпълнението на Tara McDonald, поканена специално за събитието.

Тя е име, което вече ще разпознавате не само от световните хаус класации с хитове й "My, My, My", "Feel the vibe" и "Delirious" с David Guetta, но и със страхотното шоу, което нарави в Bedroom Beach. За да превърне Слънчев бряг в дестинацията на лято 2008, в fTV партито се включи и Tom Stephan a.k.a Dj Superchumbo.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg