Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Стартира първият национален кастинг на TopModel.bg съвместно с Лимона Моделс

19.06.2008


Стартира първият национален кастинг на TopModel.bg съвместно с Лимона Моделс

TopModel.bg съвместно с агенция Limona Models стартират първия от националните кастинги за нови лица, в които ще търсят интересни и фотогенични лица на момчета и момичета, на които да се даде шанс да стартират като модели за СТОК Фотография.

Първият кастинг ще се проведе в Пловдив, на 2 юли (сряда) от 12 ч. в клуб „Плазма” , намиращ се на бул. Христо Ботев 82. начало: 12:00ч., в следния ред:

  • От 12 до 14ч. ще са отделени за най-малките кандидат-модели от 2 до 11г. възраст.
  • След 14 ч. ще бъдат допускани лица от 11 до 17 години.
  • От 16 до 18 ч. е за кандидатите над 17 години.

За Ваше улеснение може да използувате потребителската регистрационна форма на адреса на сайта ни www.TopModel.bg ,за да можем по-лесно да комуникираме с вас в случай на одобрение. В случай, че нямате възможност да се регистрирате на сайта ни, може да го направите като се явите в упоменатите часове и попълните подготвения от нас формуляр с данните си.

Важно! Всички кандидати под 16 години трябва да имат пълнолетен придружител. Не използувайте грим, освен съвсем лека основа и спирала за мигли. По време на кастинга ще има гримьор, който ще ви гримира в случай на необходимост. Тези от вас, които желаят да се снимат по бански и бельо да вземат със себе си бански костюм в две части (за момичетата), както и ще е необходимо да попълните форма с вашите данни. Ако имате порт-фолио (моден бук), го носете със себе си. Ако нямате готови снимки, за нуждите на кастинга, са осигурени фотографи, които ще направят първите Ви полароидни снимки, с които ще можете да се представяте занапред.

Очаква ме Ви на 2-ри Юли (сряда) от 12ч. в клуб „Плазма” !

За контакти: agencies@topmodel.bg и angeloff@topmodel.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg