Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Иванка Тръмп сред най-добре облечените знаменитости

30.07.2008


Иванка Тръмп сред най-добре облечените знаменитости

В 69-ата годишна международна класация на най-добре облечените знаменитости, съставена от "Венити феър", през 2008 г. са включени дъщерята на милиардера Доналд Тръмп - моделът Иванка Тръмп; съпругата на кандидата за президент на САЩ Барак Обама - Мишел; съпругата на френския президент Никола Саркози - Карла Бруни-Саркози, съобщи телевизионният канал Fox News. 

Мишел Обама и Иванка Тръмп бяха в класацията и миналата година. Сред мъжете тази година място са намерили актьорът Даниъл Крейг, рапърът Кени Уест и футболистът Дейвид Бекъм (който миналия път бе в класацията заедно със съпругата си Виктория). Както и миналата година, така и сега, сред стилните двойки място са намерили Брад Пит-Анджелина Джоли.

На читателите, които не са съгласни с класацията на "Венити феър", е дадена възможността да участват в гласуване и да изберат сами най-добре облечените знаменитости. По данни на телевизионния канал Fox News, списъкът, в който са намерили място 42-ма души, ще бъде публикуван в септемврийския брой на сп. "Венити феър". БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg