Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Ралица и Мариана от К2 заснеха диско фотосесия

29.07.2008


Ралица и Мариана от К2 заснеха диско фотосесия

Ралица и Мариана от К2 заснеха диско фотосесия, за да отбележат подобаващо успеха на новия си летен ремикс. И двете красавици с артистично образование проявиха фантазия и стил при позирането за атрактивните кадри. Част от фотосите се заиграват с връщането на диско стилистиката в облеклата и стила на позиране. Блузони, клинове, къси кожени поли, диско прически и цветови препратки "репликират" актуалната тенденция.

Двете изпълнителки акцентират и върху голямата си страст - музиката. Микрофонът, слушалките и дори тенис ракетата, "превърната" в китара е част от техния уникален свят, до който допускат феновете си посредством атрактивната фотосесия.С фотосесията, Ралица и Мариана от К2 напомнят за летния ремикс на първото си авторско парче "Вик", с който атакуваха преди месец родните дискотеки и клубове.

Новият аранжимент на "Вик" е дело на Алекс Нушев и е с хаус звучене.Динамиката и атрактивността на парчето създават страхотно настроение, което двете момичета въплъщават и пред обектива на фотографа Алберто Стайков.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg