Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

В бяло от главата до петите

03.08.2008


В бяло от главата до петите

Бялото ще е хитът в дамския гардероб през август, предричат световните дизайнери. След като музата им препусна напред и назад във времето, обиколи най-екзотичните кътчета на планетата, както и цялата палитра на дъгата, най-накрая модистите се кротнаха и отсякоха - бяло, пише в. "Монитор.

Този класически цвят неизменно присъства в летните колекции, но в същото време рядко е лайтмотив в ревютата на големите дизайнери. Сега дойде моментът и той да блесне с пълна сила.В разгара на сватбения сезон снежният цвят става задължителен не само за булките, но и за всички дами, които държат да са в крак с тенденциите.

Така че, независимо дали още сте далеч от мисълта за венчилото или големият ден вече е отминал, използвайте фешън повелите, за да внесете празнично настроение в ежедневието. Тоталната хегемония на бялото освен това ще ви спести тревоги като например дали десенът на чантата е съчетан правилно с обувките, дали мотивът от диадемата се комбинира добре с обеците или пък дали точките и цветята в един тоалет още са табу.

Обличате се в бяло от глава до пети и слагате край на всички дилеми. Още повече, че ще се откроявате от всички други Еви, които се съобразяват с ярката палитра, която се наложи през юни и юли - жълто, цикламено, тюркоазено и зелено. За да изпъквате в шарената тълпа, ви е нужно нещо по-премерено, и тук на ход идва достатъчно неексплоатираният бял цвят.

Ефирен, лек и незадължаващ, той се носи с всичко и навсякъде. Бели дънки, бял топ, бяло сако, бели обувки и бяла чанта може и да ви звучи прекалено, но в действителност стои много свежо и едновременно с това стилно. Бялото е идеалният цвят както за обикновеното работещо момиче, така и за тежката бизнес дама, така и за романтично настроените отпускарки по морето.

Има още няколко причини през август да предпочетете монохромията пред пъстроцветието. Претенциозният цвят е задължителният дрескод за яхтените палуби. Градските момичета ще го оценят високо през цвятто, защото отразява топлината и носи прохлада в зноя. Нощните птици пък ще се влюбят в него, тъй като ще се забелязват отдалеч в нощните клубове и неоновите светлини в тях.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg