Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Наоми Кембъл ще се омъжва

06.08.2008


Наоми Кембъл ще се омъжва

Британският супермодел Наоми Кембъл и собственикът на "Капитал груп", руският милиардер Владислав Доронин обмисляли сватба, съобщи "Експрес газета". Двойката сега почива с яхта край бреговете на Сен Тропе, Франция.

Яхтата на Доронин "Дамата в синьо" вече почти от един месец е край френския бряг. Вечер олигархът и моделът се забавляват в прочутия сред знаменитостите "Club 55", а през деня се пекат на слънце на палубата на яхтата, като излизат в открито море, по-далеч от любопитните погледи.

Кембъл и Доронин били толкова увлечени един от друг, че вече трудно прикривали чувствата си пред странични наблюдатели, твърдят очевидци. В кръговете, близки до олигарха, се твърди, че В Сен Тропе милиардерът често споделял желанието си най-накрая на сложи ред в личния си живот.

Доронин и преди е имал връзки с манекенки, например шведката Карен Шонбахлер. Но сега, както изглежда, нещата са далеч по-сериозни, твърди "Експрес газета". 38-годишната Черна перла не един път е излизала в компания на руски богаташи.

Сред милиардерите, с които е имала връзка, са Умар Джабраилов и Рустам Тарико. Състоянието на 46-годишния Владислав Доронин се оценява на 1,887 млрд. долара. Двойката се запознава през февруари на парти на "Вог" в Саo Пауло

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg