Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Дъщеричката на Джордан има над 100 чифта обувки

07.08.2008


Дъщеричката на Джордан има над 100 чифта обувки

30-годишната британска манекенка Джордан, известна с внушителния си бюст, е признала, че дъщеричката й от Питър Андре Принцеса Тиаами вече има над 100 чифта обувки, съобщи в. "Сън". При това едногодишното бебенце на модела все още не се е научило да ходи.

Представете си колко ще има като стане по-голяма? Джордан, чието истинско име е Кейти Прайс, разказва в интервю за таблоида, че всеки път, когато влезе в стаята на дъщеричката си, възкликва: "Господи, защо са й толкова много обувки!"

"Тя има над 100 чифта обувки, а дрехите й са толкова смешни - вече има пълен гардероб. Напълно възможно е повечето от тези неща тя никога да не облече, но не мога да се удържа да не купувам все нови и нови неща" - казва Джордан и признава, че момиченцето много прилича на нея.

Джордан не е единствената побъркана на тема дрехи и обувки в света на шоубизнеса. 40-годишната канадска певица Селин Дион притежава 3000 чифта обувки, а колегата й Елтън Джон има неколкостотин. При това преди 6 години той организира търг, на който продаде 600 чифта обувки, които вече му бяха омръзнали

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg