Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Фотографът Jamtul пристига у нас за специална фотосесия

18.08.2008


Фотографът Jamtul пристига у нас за специална фотосесия

Едно от най-популярните имена в модната фотография в Милано, Париж и Лондон - турският фотограф Jamtul, идва в България, за да направи специална фотосесия "Kiss me, I'm Irish".

След работата си в Турция с вдъхновяващата Аксиния по заснемането на фотосесия за августовския брой на Esquire (най-елитарното издание в Турция за светски новини, мода и бляскав живот), Jamtul прие покана за снимки и в България.

Идването му в страната ни е по повод заснемането на фотосесия за новото ирландско уиски в България - Clontarf. Снимките ще носят характерния за Clontarf нов поглед към живота и деликатна еротика, запазвайки силата на традициите, но и с поглед към младите и свободомислещи хора.

Ще показват модерния им начин на забавление и общуване. Това е новата представа за ирландско уиски - Тhe new Irish! От това е привлечен Jamtul и приема предизвикателството да разчупи клишето при представянето на категорията.

За фотосесията с fashion new look стaйлинг са ангажирани 15 модела. За място на снимките бе избран хотел Royal Bay (Слънчев бряг), интериорният сет ще бъде изпълнен с луксозните мебели на Varano, а дрехите и аксесоарите ще осигурят от Sisley.

За специалните ефекти на фотосите ще бъде наето киноосветление и светоотразяващо пано с размери 4x4 м. Датата на снимките е 20-ти август.Jamtul е предпочитаният фотограф от повечето елитни издания като Esquire, Max, Vogue, Marie Claire, Elle, Cosmopolitan и работи с едни от най-известните модели и светски личности по целия свят. Jamtul идва със съдействието на Expose Model.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg