Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Наоми Кембъл разгони голи съпернички в заведение

18.08.2008


Наоми Кембъл разгони голи съпернички в заведение

Завчера топманекенката Наоми Кембъл принуди шефовете на хитовото заведение Fiat Playa в баровския сардински курорт Коста Смералда да изгонят всички разголени танцьорки и сервитьорки. "Черната Венера" се разбеснява когато вижда, че очите на последното й гадже - руският спец по недвижими имоти Владислав Доронин, се задържат прекалено дълго върху сновящите насам-натам хубавици в почти евино облекло, пише в. "Монитор".И явно поразена от атака на ревност, Наоми дава заповед голотиите да бъдат разкарани, тъй като според нея никак не пасвали на замислената от двамата влюбени романтична вечеря.

Но прищявките на прочутата с капризите си манекенка не свършват, защото когато първото й желание е удовлетворено, тя подхваща бармана на локала. Бил сервирал любимия й коктейл "негрони" доста разводнен за нейните вкусове и тя едва не му го плиснала в лицето.

Според свидетели мирясала чак когато барманът й забъркал напитката под неин контрол, но не задълго. Някъде в полунощ развеселената от алкохола красавица с шоколадов цвят поискала да танцува по боси нозе върху нагорещен пясък.

Доронин размахал под носа на управителя на заведението няколко виолетови банкноти от по 500 евро и за нула време на дансинга били докарани от близкия плаж двайсетина колички с пясък. Ех, не бил горещ, но развилнялата се върху него знойна манекенка, изглежда не усетила температурата му, защото въобще не вдигнала скандал.

Уморена след танца, тя само повтаряла сякаш на себе си, но на висок глас, за да я чуят всички: "Влади е точният мъж за мен, този път май наистина ще се бракувам!"Иначе на сеира на Наоми истински се били изкефили Майкъл Дъглас, Джордж Клуни, Парис Хилтън, Синди Крауфорд и други именити гости на Fiat Playa.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg