Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Моделът Агинес Дейн е най-елегантната жена според сп.

13.08.2008


Моделът Агинес Дейн е най-елегантната жена според сп.

Манекенката Агинес Дейн и актрисите Гуинет Полтроу и Сара Джесика Паркър са най-елегантните жени според класацията на сп. "Грация", съобщи в. "Дейли телеграф".

Агинес Дейн води в класацията за втора поредна година. Гуинет Полтроу зае второто място благодарение на серия от сексапилни минирокли и зашеметяващи обувки, които избра за публичните си изяви напоследък. Сара Джесика Паркър остава еталон за елегантност въпреки присмеха, който си навлече със зелената шапка на премиерата на "Сексът и градът".

Съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози е четвърта. Тя влиза в списъка за първи път. Следват манекенката Дейзи Лоу и актрисата Маги Гиленхал. Седмо място си поделят Ел Макферсън и Ума Търман. Осма е Натали Портман, девета - Кейт Хъдсън.Десетото място е за Даша Жукова.

Тази година от списъка на най-добре облечените жени на списание "Грация" отпадна манекенката Кейт Мос.Миналата година тя беше пета. Най-вероятната причина са скандалите, свързани с начина й на живот, и бурната й връзка с музиканта Пийт Дохърти.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg