Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Екатерина Дунева краси корицата на списание АННА клуб

13.08.2008


Екатерина Дунева краси корицата на списание АННА клуб

Корицата на новия, августовски брой на списание АННА клуб краси изключително сексапилната "Мисис България Свят" Екатерина Дунева. Атрактивната блондинка съвсем заслужено спечели трето място на престижния световен конкурс "Мисис Свят" в Лос Анджелис през юли тази година.

Очарователната дама, която има завидни постижения в конния и автомобилния спорт, засне уникална фотосесия за списанието с фотографа Данаил Щърбанов, като смени 5 ефектни визии. Мъжкото присъствие в новия брой е доста екзотично и идва от САЩ.

В откровено интервю Майк Джонсън от популярната банда 2-4-Family разкрива своето мнение за България, шоубизнеса и многобройните си музикални проекти с родни знаменитости. Освен като изпълнител, тъмнокожата звезда се изявява като продуцент и актьор.

Но повече можете да научите от страниците на АННА клуб.Международната нишка продължават най-богатата сред моделите - ослепителната бразилка Жизел Бюндхен, и руският певец, победител в "Евровизия" - Дима Билан. За да гарантира доброто ви лятно настроение, новия брой на АННА клуб предлага много забавни материали с морска тематика.

Можете да разберете кои са най-подходящите места за секс през, 10-те златни правила как да направите най-горещите дни в годината и най-приятните, както и тест дали лятната ви свалка може да прерасне в нещо сериозно или ще си остане мимолетна авантюра.

Изданието предлага и поглед към живота на холивудските звезди и техните усилия в борбата с килограмите. За да не се мъчите да отслабвате като тях, списание АННА клуб ви е подготвило специална плажна диета.

От августовския брой на списание АННА клуб ще научите и полезни съвети как да запазите по-дълго слънчевия загар, който си придобили по време на почивката, как да не правите гафове в начина си на обличане, а освен а освен това ще се насладите на две наистина свежарски модни сесии.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg