Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Българка представи колекция на Седмицата на модата в Осло

22.08.2008


Българка представи колекция на Седмицата на модата в Осло

Дизайнерката Ивелина Дагсволд, която от седем години живее в Норвегия, представи своята нова колекция на Седмицата на модата в Осло. На Седмицата на модата в Осло дизайнерката участва с 10 облекла и 10 манекена. Използва нови лица, на които дава шанс за изява.

Колекцията е приета много добре, веднага след ревюто Ивелина е интервюирана от Fashion Tv. В почти всички норвежки национални вестници се пише за марката "nЕrsk" с положителна критика на колекцията. Колекцията на Ивелина Дагсволд е базирана на контраста. Докато е купувала платовете за колекцията в Париж, тя е впечатлена от контраста между богатите и просяците на улицата, който стои в основата на колекцията.

Ивелина показва своя стил и не се влияе от тенденциите. Стилът е класически, но в същото време отразява новото мислене. Дрехите са предназначени за клиента, който иска да се отличи от другите, за жени, които искат да са секси, женствени и елегантни. Материите са лен и коприна в нюансите на кафявото, зеленото, бялото. В моделите има много асиметрия, детайли, ципове, копчета.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg