Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мария Илиева е най-стилна дама на годината

27.08.2008


Мария Илиева е най-стилна дама на годината

Мария Илиева за пореден път получи признание за своя неповторим стил и класа. По време на официална церемония за връчване на наградите "Лайфстайл", провела се във Варна в края на миналата седмица, изпълнителката бе обявена за "Най-стилна дама" и наградена с красива статуетка.

Наградите "Лайфстайл" се организират от Радио Браво за четвърти пореден път, като за номинираните в отделните категории гласуват слушателите на радиото.

Талантливата певица не за първи път печели в подобна категория. Тя винаги е впечатлявала медии и публика със своя изискан стил и фино излъчване. Именно затова, освен многобройните престижни награди от музикалните медии в България, Мария Илиева получава и редица специални отличия за стил.

През годините тя е номинирана и печели в категориите "Най-стилна дамска прическа" (Pantene Beauty Awards - 2004), "Най-стилна дама" (радио Браво FM - 2005), "Жена на годината" (сп. Грация - 2006), "Най-стилна изпълнителка" (сп. ELLE - 2007).

След поредицата концертни участия и ангажименти в страната, Мария и екипът на "Стерео стая" са ангажирани с подготовката на пилотния сингъл на Криста - първият артист на лейбъла на младата българска музика.

 Много скоро самата Мария ще изненада своите фенове своя нов проект, върху който работи в момента.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg