Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Юлия Юревич засне фотосесия за Мис Свят 2008

26.08.2008


Юлия Юревич засне фотосесия за Мис Свят 2008

"Мис България 2007" Юлия Юревич изглежда невероятно във фотосесията, която засне за "Мис Свят" топ фотографът Дилян Марков. Фризьор, гримьор и стилист на ефектната фотосесия е известния Слав, който Юлия би искала да вземе със себе си и на престижния световен конкурс.

Снимките от фотосесията с роклите на Astella Atelier ще бъдат качени в официалния сайт на конкурса missworld.tv и ще представят нашата участничка в най-впечатляващото й амплоа - на изящна, красива и уверена в себе си жена. Самата Юлия не иска от сега да се претоварва с големи очаквания: "Ако успея да се класирам, ще е прекрасно, защото все пак от 1994-та година няма "Мис България", която да се е класирала в десятката.

За конкурса се подготвям с тренировки, спорт и освен това ще имам няколко специални изненади за журито. Общо 4 неща подготвям, сред които има танц и песен." За финалното дефиле на конкурса "Мис Свят" тази година Юлия ще смае всички с вълшебна рокля на Astella Atelier, създадена лично от дизайнер Аля Милушева и ушита от бляскав плат на Ungaro Tissus със сребърни нишки, пресъздаващи усещането за бистроструен водопад.

Ефирният тоалет обгръща тялото като подчертава женствения силует на красавицата и вдъхновява и най-претенциозните критици. "Спрях се разбира се на Astella Atelier за финалната рокля, защото е страхотна, с перфектна изработка, а имам и подходящите бижута към нея" - не може да се нарадва Юлия Юревич.

Според официалния сайт на конкурса "Мис Свят" (missworld.tv), таз годишният форум ще се проведе на 12-ти декември в града на златото и диамантите Йоханесбург, Република Южна Африка. Пожелаваме успех на нашето момиче!

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg