Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Дебют на млада българска марка на изложение в Англия

25.08.2008


Дебют на млада българска марка на изложение в Англия

За първи път в модния фествал Margin London се открива нова секция Selvage London специално за марки, представящи колекции от деним. Mystic Bulgaria е една от четирите марки, избрани да рекламират в тази секция. Mystic Bulgaria участва като първата българска марка с дебют в Обединеното Кралство на Margin London.

Те представиха три мини колекции и колекция от ръчно изработени дизайнерски бижута от естествена кожа с уникална техника на вграждане на кожа в кожа до получаването на цялостна повърхност и нетрадиционното ръчно гравиране върху натурална кожа.

Колекцията от деним в комбинация с каре е в крак с модните тенденции през тази година и е приета с голям успех. Към бижутата на Mystic Bulgaria проявяват интерес от различни страни - ОАЕ, Франция, Великобритания и др.Margin London е един от няколкото престижни модни фестивала във Великобритания (други такива са Pure и The Parck).

Той е международно изложение за улична мода, на което се промотират млади марки. Провежда се два пъти в годината, през февруари и август. Участници в него са били марки като American Apparel и Converse, а в това издание участват уникалните часовници Nooka Watches, които са голям хит в САЩ в момента.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg