Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Провеждат конкурс в стил "Сексът и градът" у нас

02.09.2008


Провеждат конкурс в стил "Сексът и градът" у нас

"Лейди България" е новият конкурс, който ще се организира от Националния директор на световните конкурси "Мисис Галакси" и "Мисис Земя" у нас Теодора Колчева. Супер модерна и новаторска е концепцията на новия конкурс, който ще организира Теодора Колчева в България.

Българският вариант на конкурсите за "MS" - успели дами около 30-те с добра кариера, успешен личен живот, перфектна визия и... щастливо необвързани - е супер актуален във времето на "Сексът и градът", в което много дами се идентифицират с главните героини на сериала.

Конкурсът ще даде възможност и на всички дами, които живеят с половинката си на семейни начала, без да имат подписан брак, да изявят себе си в достойната надпревара. Българският "превод" на английското "MS" ще бъде "Лейди" - титла, която съчетава представата за добра визия, успех, благородство, социална и лична активност на бъдещите кандидатки в конкурса.

Всяка дама, която отговаря на условията, може да подава свои снимки, кратка автобиография и лични данни, както и контакт за обратна връзка на e-mail mrs_bulgaria@dir.bg до 15 октомври 2008г. Избраните ще вземат участие в кастинги в София и страната, а най-достойните ще имат възможност да участват в престижния конкурс.

Победата в него им носи сигурно участие на световните конкурси MS Galaxy, MS Earth и MS World.Самата лицензиантка за България Теодора Колчева категорично отговаря на многобройните строги изисквания, поставени от световните централи. "Лейди" Теодора от години избира и лансира най-достойните омъжени българки, които да представят страната ни на световните конкурси за Мисис.

През последната година тя успешно реализира благотворителна кампания за борба срещу рака на гърдата със съдействието на АПОЗ, в която известни дами дадоха своя личен пример, като се прегледаха срещу коварното заболяване. Красавицата е безкрайно щастлива от предоставеното й доверие от страна на световните организации.

"Толкова дълго се борихме, за да има България представителки на тези модерни световни конкурси" - заявява тя и добавя: "Задължена съм много на световните централи на конкурсите за оказаното доверие и, разбира се, имам категоричното намерение в най-скоро време да направя конкурс на световно ниво в България.

Конкурсът "Лейди България" ще се проведе през ноември в София и ще поднесе много красиви изненади на всички" - обещава тя. Както всички конкурси, които дамата организира, и този ще е посветен на значима благотворителна кауза, чието обявяване тепърва предстои.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg