Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Сабрина Салерно се завръща на сцената

29.08.2008


Сабрина Салерно се завръща на сцената

Италианската звезда в поп музиката от 80-те години Сабрина Салерно отново се завръща на музикалната сцена. Девет години след последния си диск Сабрина, която стана известна с абсолютния си видеохит "Boys Boys", изпълнен в басейн, издаде нов двоен aлбум "Erase Rewind", съобщи ПронтоСофия. Той ще се продава по интернет на страницата на певицата в myspace.com. В него влизат 13 хита, оставили следи в кариерата на певицата, както и други 13 неиздавани поп-рок парчета.

Според Сабрина те представят същността й като певица много по-добре от песните в стил денс, тъй като въплъщават промените, настъпили у самата нея през годините. Песента "Erase Rewind", която е дала и името на диска, е римейк на парчето със същото име на шведската група "Кардиганс". "Докато тялото ми позволява, ще продължа да нося миниполи и бюстиета. Те са моята униформа", казва Сабрина, която мнозина определят като италианската версия на Саманта Фокс, поп звездата от 80-те години.

През 2004 Сабрина роди първия си син - Лука Мария. Предишният диск на певицата се казва "A flower is broken". Той излезе в Италия и Испания през 1999. Две години по-късно Сабрина се посвети на театъра със спектакъла "Emozioni". Тя беше на сцената заедно с Амбра Анджолини и Владимир Луксурия.

Малко след излизането на новия диск на Сабрина, тя отива на турне до декември във Франция. БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg