Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Каролина Гочева стана булка в тоалет на Astella

28.08.2008


Каролина Гочева стана булка в тоалет на Astella

От корицата на есенния брой на сп. Булка лъчезарно се усмихва македонската певица Каролина Гочева. За няколко часа Каролина Гочева се вживя в ролята на романтична булка, позирайки с ефирна рокля на haute couture марката Astella за корицата на сп. Булка.

Чаровната красавица гостува в София за няколко месеца, за да участва в шоуто "Пей с мен". Въпреки многото си ангажименти, тя отдели време, за да позира за любимото списание на всяка булка с романтична рокля от Astella Atelier.

Дизайнер Аля Милушева избра за нея уникален тоалет в модерния за сезона цвят златист карамел от последната си авторска колекция. "Много ми е приятно, че имахме възможността да се запознаем и да работим с Каролина Гочева" - разказва Аля Милушева.

"Тя е толкова лъчезарна и усмихната, че наистина създадох моделa за нея с лекота и голямо удоволствие. Получи се страхотна комбинация между нейното излъчване, което е много нежно и стилно, но въпреки това нестандартно и ефектно, и красивата булчинска рокля, която носи същото послание.", споделя още тя.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg