Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Българка участва на световния конкурс Elite Model Look

27.08.2008


Българка участва на световния конкурс Elite Model Look

Шефката на модна агенция "Визаж" Евгения Калканджиева короняса 18-годишната Дарина Попова от Полски Тръмбеж за победителка на Elite Model Look вчера в клуб "150" .

Дарина ще представи страната ни на 25-тото световно издание на конкурса в Саня, Китай на 1 ноември. На коронясването красавицата беше облечена в елегантна рокля на Gene. Тя бе поздравена от миналогодишната победителка Боряна Златкова и Женя Желева - "Лице на българския моден канал", също модели на "Визаж".

Дарина е ново лице в агенцията, висока е 173 см., с мерки 84/64/88. Въпреки че е начинаещ модел, вече е снимала в списания и в два рекламни клипа.Тази година за избора на най-подходящата кандидатка, организаторите от "Визаж" се довериха на избора на самата централа на агенция Elite.

След като видяха запис на кастинга, проведен с в София през месец юли, букерите от световната агенция избраха своята фаворитка сред българките. Elite избира модели на възраст между 14 и 24 години от над 60 държави, които взимат участие в международния финал.

Днес над 250 бивши участнички в конкурса са реализирани световноизвестни професионални модели - Синди Крауфорд, Инес Састре, Линда Войтиова, Шарлот ди Калипсо и Жизел Бюндхен.

Агенция "Визаж" също има модели, които работят за агенцията. Това са Станимира Колева - Elite Франция (наскоро спечели световната кампания на Azzaro) и Мария Митева - Elite Испания.На Elite Model Look ще бъдат присъдени 15 награди под формата на двугодишен договор с Elite Group, като спечелилата първо място ще получи 150 000 долара.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg