Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Male Classics - Величието на олигарха

04.09.2008


Male Classics - Величието на олигарха

Няма човек, който да не се е възхищавал или по-скоро да не е мечтал за богатството на Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Алексей Модрашов и още куп руски олигарси. Всеки иска да има това, което имат те, да притежава малка част от богатството им и да води скъпия живот, който водят те.

Руската зима впечатлява с топлотата си, а мечтата за пламтяща камина, хубаво вино и палто от кожи на норки ни кара да се чувстваме добре и спокойно да очакваме есента. Хубавите неща са важни, а луксът е крайната цел, към която всеки се стреми.

Екстравагантно скъпите очила, луксозният телефон, скъпите пуловери и първокласният часовник са най-важни. Все неща, които руските милиардери имат и с удоволствие се наслаждават на възможността да ги ползват и да се хвалят пред себеподобните си, че ги притежават. Престиж!

Времената, когато руските богаташи не се интересуваха от изкуство, от качество и предистория на вещите си отмина. И въпреки че още използват онзи леко претенциозен, арогантен и показен маниер на поведение и потребление, те залагат само на най-луксозното, което съответства на състоянието и положението им в обществото. Може би това е причината Русия да се окаже сериозна модна вдъхновителка тази есен. viewsofia.com

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg