Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Бизнес чантата - модерно, стилно и практично

04.09.2008


Бизнес чантата - модерно, стилно и практично

Ти си бизнес дама, носиш скъпи маркови костюми с тънко райе, висок кок, платинен Rolex и класическо бизнес куфарче. Комбинацията никак не е лоша, но винаги е по-добре да избереш кожена чанта, която е едновременно елегантна и делова и да оставиш скучното куфарче за господата.

Като ефектен и практичен заместител на този въпреки всичко необходим аксесоар, дизайнерите представиха своето виждане за деловия outfit - хубав костюм, скъп часовник, високи обувки с тънък ток и бизнес чанта. Бизнес чантата е с големи размери.

Побира почти всичко, като с класическата си квадратна или правоъгълна форма, тя позволява пренасянето на ценни книжа, много документи, договори и все неща, който носиш със себе си по-време на важни сделки. Чантата е изработена от по-твърда кожа, което позволява формата й да не се променя.

Обикновено присъстват по две дръжки. Една по-къса, а другата е по-дълга, за носене на рамо. При всички положения бизнес чантата е най-доброто решение за всички съвременни работещи дами. Без значение дали си съдружник в адвокатска кантора, банкер или жена с модерен и развиващ се бизнес, можеш да събереш всичко от което имаш нужда в чантата си.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg