Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Модни съвети според фънг шуи

05.09.2008


Модни съвети според фънг шуи

Ако сте запалени по китайската култура и се стараете да спазвате принципите на фънг шуи, следващият материал е особено подходящ за вас. Китайците вярват, че предметите могат да въздействат върху живота ви, а дрехите, като неразделна част от вас, са нещо особено важно.

Бихте могли успешно да следвате модните течения и в същото време да създадете свой уникален фънг шуи стил на обличане. Постарайте се да откриете нещата, които разкриват уникалната ви персоналност. Това, което ви подхожда на характера и манталитета, винаги ще ви стои зашеметяващо добре.

Обновявайте гардероба си колкото се може по-често - това символизира новото начало и помага за задвижване на силите, които внасят нови и хубави събития в живота ви. Подберете цветовете на дрехите си според това как ви карат да се чувствате. Нека съответстват на настроението и чувствата ви.

Обикновено, инстинктивно усещаме кое е най-доброто за нас в настоящия момент и дрехите могат да ни помогнат да се отъждествим с чувствата си.Според учението фънг шуи, не трябва да носите черно. Фънг шуи гласи, че черното означава вода, а водата, която ви залива не е добър знак.

Също така ще ви посъветваме да се отървете от дрехи, които ви напомнят нещо лошо, което се е случило в миналото. Да се носят такива дрехи влияе зле на енергията ви.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg