Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Палтата - новата страст на Аля Милушева

26.09.2008


Палтата - новата страст на Аля Милушева

Стилните българки са напълно в крак със световните тенденции, доказват поръчките за дизайнерски палта в бутика на Astella. Тотален хит в момента в haute couture бутика, както и в колекциите на световните дизайнери за сезон есен - зима 2008, са палтата.

"Връхната дреха е изключително важна през този сезон, тъй като тя създава първото впечатление за нас и е най-често носената дреха през есента и зимата.Ето защо е много важно да е разработена по индивидуален проект, следвайки вижданията на клиента, както и световните модни тенденции" - смята топ дизайнерката Astella Аля Милушева.

Специалистите се шегуват, че световните дизайнери явно са сериозно повлияни от прогнозите за предстоящото глобалното затопляне, тъй като в цветове, материи и линии, връхните дрехи по техен дизайн запазват настроението на лятото.

Черното се среща все по-рядко - експанзивните експерименти в синьо, фуксия и зелено създават истинска експлозия от еуфорично настроение и лекота на движението. Лятната емоция доминира и в ръкавите на палтата - най-актуалните са с ѕ или направо с къс ръкав.

Преди да сте възкликнали удивено как по този начин палтата успяват да спазят основната си функция - да топлят, бързаме да уточним, че винаги можете да комбинирате подобна връхна дреха с ефектни дълги ръкавици, които да играят ролята на ръкав.

Дизайнерските палта открито взаимстват елементи от официалната рокля като линия и не пестят характерните за нея платове и декорации - естествената вълна красиво се допълва от дантела и сатен, а по маншетите греят пайети и кристали "Сваровски".

Почитателките на Astella с удоволствие откриват, че подобни красиви палта могат да бъдат създадени специално за тях от креативния директор на марката Аля Милушева. В бутика на Astella стилните дами могат да изберат модел и от последния каталог със скици и платове на Валентино и Унгаро, който е инспириран от червения килим в Холивуд.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg