Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Избраха Модел на България 2008

26.10.2008


Избраха Модел на България 2008

Двадесет годишната Христина Красимирова спечели титлата "Модел на България 2008".

Следващият месец тя ще представи страната ни на световния конкурс "Мис Модел на света" в Хонг Конг, Китай. Победителката бе избрана от 26-те участнички, които се състезаваха в първия конкурс "Модел на България", който се проведе снощи в Благоевград. 

Хриситна е от София, зодия стрелец, работи като бизнес сътрудник, а в свободното си време обича да танцува и да се занимава с мода. Има екзотично излъчване и чар, с който плени публиката. Вчера бе избрана и "Мис Благоевград", като победителка стана 18-годишната Жана Янева, която следва културология в ЮЗУ "Н. Рилски". Тя е спортна натура, зодия скорпион, занимава се професионално с тенис, в ранглистата е на 15-о място в България. Конкурсът "Модел на България", организиран от "БГ Моделс", се проведе в няколко тура, в които кандидатките се представиха в спортни облекла на "LTB Jeans" и "UMBRO", дефилираха с луксозно дамско бельо на "Роси Стил", а на финала изгряха с официални булченски тоалети на "Одета".

Силно впечатление направиха и дефилетата с актуалните за сезона плетени секси облекла на "Аксел Карди". Водещи на събитието бяха Нели Атанасова и Драго Драганов от "Бъди Звезда", а самият конкурс ще бъде излъчен през ноември месец по БНТ.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg