Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мария Илиева впечатли дизайнерa Ермано Шервино

31.10.2008


Мария Илиева впечатли дизайнерa Ермано Шервино

Чаровната певица впечатли с кадифения си глас световно известния дизайнер Ермано Шервино, който пристигна в страната ни, за да представи лично колекцията си Есен - Зима 2008/2009 пред българска публика. Изисканото модно събитие бе открито с песента "Идваш към мен" на Мария Илиева под музикалния съпровод на маестро Живко Петров.

Изпълнителката се появи на модния подиум в атрактивна рокля от най-новата колекция на Шервино.  Мария Илиева впечатли присъстващите не само с красивото си изпълнение, но и с изключителния си финес и грация.

След края на ревюто всички ценители на модата имаха възможността да поздравят лично за успешното представяне Ермано Шервино, който е признат на световно равнище и създава специално облекла за холивудски дами като Шарън Стоун и Шер.

Представянето се проведе по уникален за страната ни начин, тъй като за първи път моделите от прет-а-порте колекция се показват извън рамките на модната столица Милано. Организаторите на ревюто спират избора си за откриването на събитието не случайно на Мария Илиева.

Красивата изпълнителка наскоро получи за пореден път признанието "най-стилна дама на годината" (Награда за "Най-добър стил" - годишна класация на Радио Браво FM) и винаги е била пример за стил, класа и изискано излъчване.

В това се убеди лично и Ермано Шервино, който след срещата си с Мария, отправи специална покана към нея за участие по време на представянето на следващата му колекция през 2009 на "Модната седмица" в Милано.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg