Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Теодора Колчева редом с Тайра Банкс

31.10.2008


Теодора Колчева редом с Тайра Банкс

Лицензиантката на конкурса Mrs. Galaxy за България засне стилна фотосесия за световния бук на конкурса, в който биват презентирани националните директори от цял свят. От световната централа за първа година предоставят това право на България.

В световния бук националният директор освен себе си, представя и своята родина.Снимките на Теодора Колчева ще стоят редом със снимките на световно известни красавици от цял свят и с тези на Тайра Банкс, която е официален медиен партньор и жури на конкурса.

Теодора позира с бижута от злато, платина и естествени камъни на българската фирма "Фортуна" и тоалети на Astella Atelier."За мен беше важно да избера български фирми, които са на нивото на световните" - коментира Теодора, която специално за фотосесията влезе и в ролята на стилист.

Автор на атрактивните кадри е известната фотографка Мими Николова - Жужата.Световната централа на Mrs. Galaxy била очарована от фотосесията на нашенката. От там с огромно нетърпение очакват да разберат и кои ще са българските претендентки за титлите Mrs. Galaxy и MS Galaxy.

Домакин на световния конкурс през 2009-та година ще бъде град Тампа на западното крайбрежие на щата Флорида, САЩ. Хотелът, който ще посрещне гостите и ще осигури незабравима церемония на конкурса ще бъде четиризвездният хотел Седълбрук.

Той разполага с един от най-големите SPA центрове, често посещавани от звезди като супермодела Реа Дърам и съпруга й Марк Уолбърг (известен като рекламно лице на Келвин Клайн). Щастливката, която ще има уникалната възможност да отседне в престижния хотел и да се бори за титла в световния конкурс, ще бъде излъчена от конкурса Mrs. Bulgaria и Lady Bulgaria, който ще се проведе на 6 декември у нас. Организатор на конкурса е Теодора Колчева.

Всяка дама, която иска да вземе участие в него, може да изпраща свои снимки на e-mail mrs_bulgaria@dir.bg.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg