Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Ermanno Scervino с ревю в България

27.10.2008


Ermanno Scervino с ревю в България

На 26.октомври 2008 (неделя) в х-л Шератон се състоя първото в България модно ревю на италианската модна къща Ermanno Scervino (Ермано Шервино). Специално за събитието в страната ни пристигнаха и дизайнерите на марката - Ермано и Тино Шервино.

На ревюто бяха представени женската и мъжка колекцията есен-зима 2008/2009г. Първи пристигна Тино Шервино, които се занимава с търговския успех на марката. Той дойде няколко дни преди самото ревю, за да присъства на кастинга и да подбере заедно с организаторите от българска страна най-добрите модели.

България  има честта да посрещне и Ермано Шервино - дизайнерът на модната къща, който рядко пътува и присъства на подобни събития. Той пристигна преди самото ревю, за да сложи последните акценти и придаде завършен облик на ревюто в стил Ermanno Scervino.

Най-големите 500 модни мултибрендови магазина в света, също купуват Ermanno Scervino. Марката Ermanno Scervino приключи 2006 г. с общ оборот от 71 млн. евро, отбелязвайки ръст от 500% спрямо общия си оборот от 11 млн. евро за 2000 г. и 40% в сравнение с 51 млн. евро за 2005 г. "

Моята мода, която наистина харесвам, може да бъде незабавно проектирана в града, може да се носи по улиците още на следващия ден. Естетическото отдаване не е да проектираш жертва на модата, а истинска елегантност." Ермано Шервино

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg