Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Най-сексапилното ни дупе тренира като за световно

27.10.2008


Най-сексапилното ни дупе тренира като за световно

Топмоделът на модна агенция "Визаж" Биляна Йотовска, която неотдавна беше избрана за жена с най-сексапилното дупе на България, е бясно амбицирана да стане победителка и в световния конкурс Show me your sloggi. Той ще се проведе във френската столица Париж в средата на ноември.

Всяка свободна минута 23-годишната хубавица прекарва във фитнеса и в солариума.

"Летим на 10 ноември с победителя при мъжете Мартин Медникаров. Нямам кой знае колко време, защото точно сега се снимам във фотосесии за каталози, за календари, но всячески се стремя да подобря формата си и използвам всеки миг, в който не съм заета. Наистина се надявам да спечеля. Обнадеждава ме и това, че доколкото знам, снимката ми за конкурса постави рекорд в световната класация, като се задържа на върха три седмици. Кристина Димитрова правят не просто конкурс за дупе, а избират своя модел за годината", призна амбициите си пред "Монитор" високата 1,80 см красавица.

Предшественичката й Кристина Димитрова спечели световния конкурс за най-сексапилното дупе в света и все още носи тази титла. Биляна Йотовска разчита на помощ и професионални съвети за фитнеса от гаджето си Митко Димитров, който е известен наш културист. "Той ме подкрепя във всичко и много ми помага", казва манекенката.

Куриозното е, че тя се включва в конкурса случайно. Неин приятел я регистрирал в сайта на секси състезанието, даже й качил снимки. Доста по-късно й казал, че участва в надпреварата за най-красиви задни части на родината. Малко по-късно й се обадили, че е сред финалистите.

Биляна Йотовска е завършила Художествената академия, специалност "Книга и печатна графика". В момента рисува само за удоволствие и за приятели, но е уверена, че един ден ще се върне към изкуството.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg