Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Lynne облича участничките в Лейди България

03.12.2008


Lynne облича участничките в Лейди България

Модна колекция от спортно-елегантни и официални облекла на гръцката фирма Lynne ще облекат участничките в конкурса Лейди България, който ще се проведе в Син Сити на 6 декември. Компанията, която предоставя на дамите колекции, които най-силно разкриват женствеността и изтъкват самоувереността им, е избрана да представи на конкурса колекцията си за лято 2009.

В първият тур на бляскавия конкурс, претендентките за титлата Лейди България, която дава право на участие на световните конкурси MS World, MS Galaxy, MS United Pageants и MS International, ще носят спортно-елегантни тоалети на Lynne.

Ярките тонове и ефектни декорации, включващи щампи, камъни и брошки, създават жизнерадостно настроение. В третия кръг на конкурса участничките ще се представят в луксозните вечерни облекла на марката, които залагат на ефектния, но загадъчен блясък и на изисканите тъмни тонове.

Lynne има над 40 магазина в Гърция, а също така и в Кипър, Египет, Либия, Саудитска Арабия, Албания и Румъния. Компанията акцентира върху най-изкусителната страна на жената, което е ярко доказано и в ефектната фотосесия за последния каталог на марката.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg