Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

30 дни мода и красота

29.11.2008


30 дни мода и красота

Световната модна инициатива " 30 days of fashion & beauty"  на списание Harpers BAZAAR, която се радва на огромна популярност в страни като САЩ, Великобритания и Австралия, за първи път се провежда в България.

Най-старото модно списание в света, излизало без прекъсване, организира на своите читателки ексклузивна среща със стила и модата. Инициативата "30 days of fashion & beauty" дава възможност на дамите да се запознаят с актуалните модни тенденции, да присъстват на демонстрации на козметични експерти и да се възползват от ексклузивни преференции на най-големите световни и български марки.

Всеки ден до Коледа 2008 магазините Chanel, Roberto Botticelli, Estee Lauder, Catwalk, Diferrente, Calvin Klein, Diesel, Daris и мнoго други са подготвили безброй изненади, подаръци и промоции за всички почитателки на модата и красотата. В специална книжка-приложение в новия брой на списанието дамите ще открият информация за всички марки, които са включени в 30-те дни празненство на тенденциите и бляскави събития на красотата.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg